Cum sa alegem un umidificator camera?

V-ati hotarat sa achizitionati un umidificator camera si nu stiti exact ce model sa alegeti? Celei mai bune umidificatoare camera de pe piata sunt cele cu abur rece,care au un rezervor de minim 300ml si in care se pot adauga si cateva picaturi de ulei esential. Practic cele din urma poarta si numele de umidificator aromaterapie sau difuzor aromaterapie.

O alta functie de care este bine sa tineti cont la un umidificator este functia de programare pe o anumita perioada de timp. Unele umidificatoare de camera pot fi setate sa functioneze 60/120/180 min,precum si cantitatea jetului de abur rece poate fi modificata de la mai mic la mai mare.

Mie personal imi plac umidificatoarele care au si un joc de lumini,folosindu-le si pe post de lampa de veghe in camera copilului. Daca vreti sa va lasati purtati in taramul magic al personajelor de desene animate,alegeti un umidificator camera copii ideal pentru atmosfera din camera copilului dvs.Toate aceste umidificatoare trebuie sa aiba functia de oprire de urgenta cand raman fara apa,asa ca aveti mare grija cand alegeti un astfel de umidificator camera sa nu cumva sa omiteti acest aspect extrem de important.

Sper c-am reusit sa va fiu de folos si sper sa va bucurati din plin de confortul si plusul de prospetime care o sa vi-l ofere un umidificator de aer.